Sint Nicolaas komt naar de Nicolaaskerk van Purmerend.

Sint Nicolaas heeft laten weten weer op bezoek te komen in de naar hem vernoemde kerk op de Kaasmarkt te Purmerend. Als alles goed gaat zal de Sint dan op 1 december in de kerk binnentreden tijdens de dienst van 10.00 uur.

Het is dan de bedoeling dat alle kinderen aanwezig zijn om de goedheiligman te begroeten. In verband hiermee vervalt de familieviering van 12.00 uur.

Kinderen die persoonlijk de Sint willen begroeten, kunnen zich door hun ouders of grootouders laten aanmelden bij diaken Marcel Kaaijk.

Komt allen en doe mee met Sinterklaas in de viering!

Aanmelden van kinderen – onder vermelding van naam, leeftijd, school en mogelijk wat bijzonderheden – kan bij: diaken Marcel Kaaijk, r.-k. geloofsgemeenschap H.H. Nicolaas en Catharina Kaasmarkt 15, 1441 BG Purmerend, e-mail: m.kaaijk@chello.nl

Sluitingsdatum aanmeldingen: 24 november 2019