Op zaterdag 29 juni 2024 (start 11u) organiseren wij weer een Familiedag in de Nicolaaskerk (Purmerend). Iedereen (alle leeftijden) is hierbij welkom, wij horen immers allemaal bij de Familie in Christus. Het zal tevens de laatste Familieviering zijn voor de zomerstop. Dus kom erbij!

Er zal een leerzame catechese worden gegeven. Het onderwerp is hoe “yoga” tegenwoordig is ingeburgerd in onze maatschappij. Yoga klasjes op de sportschool, yoga-levenstijl winkels, boeddha beeldjes in huis en posters in tuin. Maar hoeveel weten we nu echt van yoga? Edwin zal uitleggen waarom het aan populariteit wint, welke (geestelijke) gevaren hierachter schuilen, wat de katholieke geloofsleer hierover zegt en welke (katholieke) alternatieven wij hebben binnen ons geloof. Hierbij zal hij ook spreken uit eigen ervaring en waarom hij het heeft afgezworen.  

Voor kinderen is er een apart programma en ook zij zullen een leuk thema behandelen. Aansluitend vindt de Eucharistieviering plaats, gevolgd door een samenkomst met koffie, thee en lekkernijen (neem een klein lekkernij mee als je wilt, hartig of zoet).

Het programma is als volgt:
11-12u  Volwassen Catechese en apart Kinderprogramma
12-13u  Eucharistieviering
13-14u  Koffie/ thee en hapjes

Geïnteresseerd? Kom dan langs op zaterdag 29 juni.
Opgeven is niet nodig, de deur staat voor jullie open. Wees welkom!